Bozüyük Belediye Meclisi, 2013 yılı ilk toplantısını geçen ay seçilen Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı başkanlığında yaptı.
Belediye meclisi gündeminin ilk 2 maddesini oluşturan tam zamanlı sözleşme ile çalıştırılacak olan personellerin 2013 yılında alacakları net ücretlerin belirlenmesinin görüşülmesi ve 2013 mali yılında belediyede çalıştırılabilecek geçici işçi vizelerinin onaylanması konuları plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. Meclis yedek katip üyeliği seçimi gizli oylamayla yapıldı. AK Parti grubundan Aylin Altınel, CHP grubundan ise Nilgür Terzi'nin aday olduğu seçimde, 10 oy alan Altınel yedek katip üyeliğine seçildi. CHP'li Terzi 6 oy alırken, 5 oy da boş çıktı.
Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Fatih Bakıcı'dan boşalan imar komisyonu üyeliğine AK Partili Hasan Yazıcı oy birliği ile seçildi.
Meclis üyeleri arasından denetim komisyonu kurulmasının görüşülmesi konusunda yapılan gizli oylamada, AK parti grubundan Mehmet Doğan Tunç ve İsmail Yavaş 10, MHP grubundan Emel Akan Yıldırım ise 12 oy alarak komisyon üyeliğine seçildi. 6 oy ise boş çıktı. Bozüyük'te elektronik kartlı su sayacına geçilmesi konusu ise plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.
(KÇ-MŞ)

07.01.2013 16:27:15 TSI

Editör: Wan Haber