Optimum Outlet Adana AVM bünyesinde görev yapan yöneticiler, düzenlenen bowling turnuvasında birbirine rakip oldu, keyifli anlar yaşadı.
Optimum yöneticilerine özel olarak organize edilen turnuva, eğlenceli ve keyifli anlara sahne oldu. Alışveriş merkezindeki Playbowling Eğlence Merkezinde gerçekleşen ve toplam 32 yönetim çalışanının katıldığı etkinlikte objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Oldukça çekişmeli geçen 'Bowling Turnuvası'nın 'en skorer erkek oyuncusu' 155 puanla Cüneyt Gürbüz olurken, 'en skorer kadın oyuncu' ünvanı da 92 puanla Özlem Demirboğa elde etti.
'Bowling Turnuvası'nda takım sıralamalarında Hasan Turgut, İsa Demir, Kemal Aman, Şentürk Keştan'tan oluşan ekip 418 puanla 'şampiyonluğunu ilan ederken, ikinciliğe de 412 puanla Mevlüt Kayaer, Oğuzhan Özcan, Süleyman Çolaker, Turan Sağcan dörtlüsü ulaştı. Bilal Çoban, Sadık Özmutlu, Mehmet Varışlı, Nuraydın Candevir'den oluşan ekipte topladığı 398 puanla üçüncü oldu.
"KAYNAŞMAYI SAĞLADIK"
Turnuvada dereceye girenlere madalyalarını verip, çeşitli hediyeler de sunan Optimum Outlet Adana AVM Müdürü Şansın Özerdoğan, bu tür sosyal etkinlikler ile çalışanlar arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlarken, onların günün stresini üzerlerinden atmalarına da fırsat sunduklarını söyledi. Özerdoğan, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini de sözlerine ekledi.
(AKL-Y)

31.01.2013 09:57:38 TSI

Editör: Wan Haber