Pendik'te bir kişi, boşanmak istediği için kavga ettiği 10 yıllık eşini boğazını keserek öldürdü. Teslim olan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, Kavakpınar Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde bir evde 17 Ocak günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine söz konusu adrese giden polis ekipleri, Betül Koçak'ı (28) boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu. Genç kadının cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayda kullanılan bıçak evde bulundu. Cinayetten yaklaşık iki saat sonra Betül Koçak'ın eşi İsak Koçak, adliyeye gitti ve cinayeti itiraf ederek teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan İsak Koçak'ın, eşinin kendisinden boşanmak istediğini, bu nedenle sürekli kavga ettiklerini söylediği öğrenildi.
Olay günü de eşiyle kavga ettiğini anlatan İsak Koçak'ın "Kavga sırasında uyanan bir çocuğumu evin dışına çıkarttım. Sonra mutfaktan aldığım bıçakla eşimin boğazını kestim. Daha sonra çocuğu alarak ağabeyimin evine gittim. Çocuklarıma sahip çıkılmasını isteyerek evden ayrıldım ve teslim oldum" dediği belirtildi.
Adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(ÖFA-OK-Y)

18.01.2013 15:58:24 TSI

Editör: Wan Haber