Bornova Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Türk Sanat Müziği konserleri, ilgi görüyor. Ege Üniversitesi MÖTBE Prof.Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ayşe Taş'ın konuk sanatçı olarak katıldığı Bornova Belediyesi TSM Korosu'nun Yeni Yıl Konseri'ni 750 kişi izledi.
Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun 'Yeni Yıl Konseri' büyük ilgiyle izlendi. Şef Sami Büyüköztekir yönetimindeki koronun konuk sanatçısı Ayşe Taş oldu. Ege Üniversitesi MÖTBE Prof.Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi'ndeki konseri izleyen 750 kişi salonu doldurdu. Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Ayşe Taş, zaman zaman kendisine eşlik eden izleyicileri coşturdu.
Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun her konserinin beğeniyle izlendiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, "Koromuz gerçekten büyük bir özveriyle çalışıp çok güzel konserler yapıyor. Biz de Bornova Belediyesi olarak kendilerine tüm altyapı imkanlarını sunuyoruz. Sadece TSM Korosu'na değil ilçemizdeki tüm kültür sanat faaliyetlerine elimizden gelen desteği sunuyoruz. Yurttaşlarımızın kültür sanat faaliyetlerine ilgisi giderek artıyor. Bu doğrultuda her geçen gün etkinliklerimize yenisini ekliyoruz" dedi.
(EA-HO-Y)

27.01.2013 10:30:56 TSI

Editör: Wan Haber