Bornova Belediyesi'nin desteklediği İzmir Barışgücü Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Baskotbol Takımı, ilk dört içinde mücadele ettiği Lig'de KıtalararasıŞampiyonluk ünvanını elinde bulunduran Galatasaray'ı ağırladı.
Engellilerin önündeki tüm fiziki engelleri kaldırmak için 1.5 milyon liralık yatırım yapan Bornova Belediyesi, amatör sporun her dalına verdiği desteği, engellilerin spor yapması için de seferber ediyor. Bu kapsamda Bornova Belediyesi'nin desteklediği İzmir Barışgücü Spor Kulübü başarıdan başarıya koşuyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nin iddialı takımları
arasında yeralan İzmir Barışgücü, ilk dörtteki mücadelesini sürdürüyor. Bünyesinde yabancı sporcuların da yeraldığı, üç yıl üst üste kıtalararası şampiyon olan Galatasaray Takımı'nı Evka-4 Spor Salonu'nda ağırlayan İzmir Barışgücü Spor Kulübü, azmiyle sporseverlerin sevgisini kazandı. Maçın galibi Galatasaray olurken, İzmir Barışgücü Spor Kulubü ligin ilk dört takımından biri olarak mücadelesini sürdürüyor.
Sporun her dalına destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, "İzmir Barışgücü Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın tüm üyelerini tebrik ediyorum. Kulüp Başkanı Vedat Başer'i böyle güzel bir takım kurup başarılarıyla göğsüzümüz kabarttığı için kutluyorum. Sporda yenmek ve yenilmekten daha önemli olan mücadele etmektir. İzmir Barışgücü Spor Kulübü de bunu örnek bir şekilde yapıyor" dedi.
(EA-HK)

23.12.2012 13:13:17 TSI

Editör: Wan Haber