PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, kendi evinde Samsunspor'u 2-1 yenerek zirveye doğru ilerlerken, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, "Kolay maç olmayacağını biliyorduk. Bugün sahada farklı bir Boluspor vardı mücadele anlamında. Tribünleri bu kadar coşkulu görmek beni çok heyecanlandırdı" dedi.
Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Samsunspor maçı sonrasında takımın iyi bir motivasyon yakaladığını ve başarının da her hafta alınacak galibiyetlerle geleceğini söyledi.
Samsunspor maçının kolay geçmeyeceğini bildiklerini Abat, "Samsunspor maçının yaptıkları transferler sonrası çok kolay olmayacağını biliyorduk. Hocamız hafta içerisinde çalışmalarını buna göre yaparken, konuşmalarımızı da buna göre yapmıştık. Futbolcularımızda bunun farkındaydı ama gördüğümüz gibi çokta kolay bir maç olmadı. Bugün sahada farklı bir Boluspor vardı mücadele anlamında. Tribünleri bu şekilde görmek, onların heyecanını futbolcular ile birlikte yaşamak son derece mutluluk verici" diye konuştu.
Takım olmaya başladıkça atmosferinde değiştiğini sözlerine ekleyen Boluspor Başkanı Abat, "Futbolcu kardeşlerimizde taraftarımızın sayesinde iyi bir motivasyon yakaladı. Kolay maç olmadı ama mutluyuz. İnşallah devamı gelir ve haftaya da içeride kendi sahamızda oynayacağız. Orda da bir üç puan alabilirsek çok iyi yol kat etmiş olacağız. Bundan sonra da inşallah Boluspor'un yolu açık olacak. Takım oynadıkça, galibiyetler aldıkça havaya giriyor. Ona göre birbiri ile koordineli oynamaya çalışıyor. Tabi bugünkü mücadelede üç puan almasını bildik. Bu atmosferi yaratan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve sahada mücadele eden futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum" dedi.
(BV-MFS-MFS-S)

10.02.2013 19:45:16 TSI

Editör: Wan Haber