PTT 1.Lig takımlarından Boluspor ile Tavşanlı Linyitspor arasında oynanan karşılaşma sonrası ev sahibi ekipte son dakika golüyle iki puan kaybetmenin üzüntüsü yaşandı.
Karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalar yapan Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, "Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Ancak kötü başladığımız bir maçı kötü bitirdik. Maçın hemen başında geriye düşmek iyi olmadı. İkinci yarıda toparlandık. Erken goller de bulduk ancak kazanmaya yetmedi. Biz bu iki puanı çok arayacağız. Artık kendi sahamızda puan kaybetmememiz gerekiyor. Hem biz hem de oyuncularımız önümüzdeki maçlar öncesi iyi tedbirler alacağız. Daha da çok çalışacağız" diye konuştu.
Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek ise tecrübeli oyunculardan kurulu bir takıma karşı son dakikada da olsa 1 puan kazanmanın sevindirici olduğunu söyleyerek, "Boluspor takımı bu ligin kaliteli ekiplerinden biri. Kadrolarındaki kaliteli isimlerle oyunu kazanmaya gideceklerdi. Ancak maçın hemen başında bulduğumuz gol moral oldu. İkinci yarıya kötü başlayınca arka arkaya goller yedik. 2-1 yenik durumda götürürken, son dakikalarda olsa da penaltıdan attığımız golle 1 puan aldık. Hem Bolusporlu futbolcuları hem de kendi oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.
Tavşanlı Linyitspor'un genç oyuncusu Mesut Saray, zorlu deplasmandan puan çıkardıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, "Boluspor takımının kalitesi belli. Tecrübeli isimleriyle kazanmak isteyeceklerdi. Biz de o isimleri durdurduğumuzda etkili olduk. Erken gol bulmamıza rağmen 2-1 geriye düştük ancak son dakikada attığımız golle 1 puanı kurtardık. Bu zorlu deplasmanda çok önemliydi" dedi.
Konuk takımın tecrübeli ismi Bilal Özdemir ise, "Kazanmak için buraya geldik. Ancak her şey istediğimiz gibi olmadı. Zor da olsa geriye düştüğümüz maçtan puan çıkarmayı başardık. Bundan sonraki tek hedefimiz Tavşanlı Linyitspor'u düşme hattından yukarılara taşımak" ifadelerine yer verdi.
Boluspor'un siyahi oyuncu Jimmy Dixon ise son dakika golüne çok şaşırdığını söyleyerek, "Çok üzgünüm. Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Yenik durumdayken öne de geçmiştik. Ancak son dakikalarda çok şaşırdım. İlginç bir gol yedik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.
Kırmızı beyazlı takımın penaltıdan ilk golünü kaydeden tecrübeli orta saha oyuncu Cafercan Aksu ise maçı şöyle değerlendirdi;
"Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. İlk dakikalarda kalemizde golü gördük. Rakip moralle üstümüze geldi ancak farkı açamadı. İkinci yarıya çok iyi başladık. Arka arkaya goller bulup öne geçtik. Ama son dakikalarda bir penaltıyla iki puanı yitirdik."
(BV-MFS-MFS-S)

26.01.2013 18:59:02 TSI

Editör: Wan Haber