PTT 1. Lig'in 20. haftasında Göztepe kendi sahasında Boluspor'a 2-1 mağlup oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, üstün oynadıkları maçı kaybettiklerini söyleyerek, "Kalemizde sadece bir tane atak vardı. İlk yarı boyunca gerçekten müthiş bir oyun oynadık. Fakat ikinci yarı hakemin hatalı kararları nedeniyle yenildik. İlk defa 1.Lig'de maçta bir takımın bu kadar ezici oynadığını görüyorum fakat ikinci yarıda işler tersine döndü. 10 kişi oynamamıza rağmen oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Gerçekten tehlikeli bir yerdeyiz. Şimdi Play-off'tan söz edemeyiz. Süreç çok değişken. Maçları kazanırsak yine bunu dile getirebiliriz. Çok şanssız bir maç kaybettik" dedi.
Göztepeli oyuncu Fatih Yiğen, "Maça çok iyi başladık. İlk yarı da gerçekten çok iyi oynadık. İkinci yarı başlar başlamaz arkadaşımız kırmızı kart gördü. Buna rağmen oyunu dengede götürdük. Fakat 90. dakikada 2. golü yedik. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu" diye konuştu.
Oyuncu Aytek Aşıkoğlu, "Yenildiğimiz için çok üzgünüz. Bu maçı kazansaydık üst sıralara yaklaşacağımız farkındaydık. Böyle bir saha ve hava bize zorluk yaşattı. Bu yenilgiyi hak etmediğimizi düşünüyorum. En azından yenilmesekte berabere kalmalıydık. İler ki haftalarda inşallah bunun telafisini yapacağız" şeklinde konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, ligde ciddi bir mücadele olduğunu dile getirerek, "Her maç bizim için final niteliğinde. İçerde ve ya dışarıda fark etmiyor sahaya sadece galibiyet için çıkıyoruz. Takım olarak çok iyiydik ve 3 puanı aldık. Göztepe takımını da 90 dakika boyunca hırslı mücadeleleri için kutluyorum. İlk yarı rüzgara karşı oynamak oyunumuzu zorladı. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra ise daha baskılı oynayabilirdik. Galibiyet için oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Bolusporlu oyuncu İskender Alın, "Buraya puan ve puanlar almak için gelmiştik. Göztepe iyi bir takım. İlk yarı rüzgara karşı oynadık ve istedğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı ise sahada daha iyi mücadele ederek istediğimiz 3 puanı aldık" açıklamasında bulundu.
Oyuncu Alp Ergin, "Buraya gelirken Göztepe takımının iyi transferler yaptığını biliyorduk ve ona göre sahaya çıktık. İlk yarı rüzgara karşı oynamamız sebebiyle zorlandık. İkinci yarı da bulduğumuz gollerle rahatladık fakat geriye yaslanmamız sebebiyle golü kalemizde bulduk" yorumunu yaptı.
(EA-BÇ-S)

03.02.2013 17:10:44 TSI

Editör: Wan Haber