PTT 1. Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup eden Bolurspor'da Kulüp Başkanı Abdullah Abat, "Oynanan oyun beni ve taraftarlarımızı tatmin etmediğini biliyorum. Bu hep böyle gitmeyecek. İyi oyunlarla 3 puanlar alacağız" dedi.
Göztepe karşılaşmasının çok değişik bir maç olduğunu ifade eden Boluspor Başkanı Abdullah Abat, "Çok değişik bir maç oldu. Aşırı bir rüzgar vardı. Duran toplarda bile topu kullanmak zordu. Ama bu kadar zor şartlara rağmen oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Takımımız klasik bir deplasman takımı. Oynanan kötü oyuna rağmen alınan 3 puan sevindirici. Bugün şans bizden yanaydı. Rakip 10 kişi kaldı ama çok istekli ve agresif oynadılar. Bu da bizim için tehlikeli oldu. Kazanmayı bildik" diye konuştu.
Başkan Abat, "Önümüzdeki iki iç saha maçımıza için taraftarımızı bekliyoruz. Ama coşkulu bir şekilde bağıran bir taraftar grubu istiyoruz. Futbolcularımızda bunu istiyor. Desteğiyle 3 puan aldıracak taraftar görmek istiyoruz. Önümüzde 2 maçı alırsak önümüz açık diyebilirim. Destek kesilmeden devam etmeli. İzmir'e gelen aslan yürekli taraftarımıza da teşekkür ederim. Galibiyeti onlara armağan ediyorum" dedi.
Boluspor'un kadrosunun her türlü varyasyona açık olduğunu ifade eden Abat, "Her şeye rağmen alınan 3 puan işin en güzel tarafı diye düşünüyorum. Boluspor'un kadrosu her türlü varyasyona açık. Yeni transferlerin takıma uyumu benİ çok mutlu etti. Bu hep böyle gitmeyecek. İnşallah daha iyi futbol ve 3 puanları alacağız. Benim teknik heyet ve oyuncularıma güvenim tam" şeklinde konuştu.
(BV-MFS-MFS-S)

03.02.2013 19:31:13 TSI

Editör: Wan Haber