PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Karşıyaka'da kiralık olarak forma giyen Orduspor'lu futbolcu Wilfried Dalmat'la sezon sonuna kadar anlaşma sağlayarak resmi sözleşme imzaladı.
Devre arasında Jimmy Dixon ve Muhammed Özdin'i kadrosuna katarak savunmayı güçlendiren Boluspor, transfer sezonunun bitimine üç gün kala Karşıyaka'da forma giyen orta saha oyuncusu Dalmat'ı renklerine kattı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Başkanı Abdullah Abat'ın yanı sıra çok sayıda yönetici ve basın mensubu katıldı. Uzun süredir görüştükleri Dalmat'la anlaştıklarını söyleyen Abat, "Bildiğiniz gibi Karşıyaka'da forma giyen Dalmat'la transfer görüşmesi yaptık. Uzun süredir basında çıkan haberler ve kulübüyle olan görüşmeler nedeniyle çözememiştik. Bugün sıkıntıları çözerek anlaşma sağladık. Biz Boluspor yönetimi olarak futbolculara verdiği sözü yerine getiren bir ekibiz. Dalmat da zaten bize güvenerek geldi. Kendisinin fayda sağlayacağı inancındayız" dedi.
Kendisini Boluspor'lu yapan sözleşmeyi imzalayan Wilfried Dalmat ise mutlu olduğunu ifade ederek, "Boluspor ile görüşmelerimiz uzun zamandır sürüyor. Basın haberler çıkınca biraz sorunlar oldu. Cihat hocam biraz zaman istedi. Sonunda anlaştık. Benim Karşıyaka'da sportif anlamda bir sıkıntım olmadı. Parasal anlamda sıkıntı yaşadık" ifadelerini kullandı.
Dalmat resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra yeni takım arkadaşlarıyla tanışarak ilk idmanına çıktı.
(MB-RFK-RFK-S)

30.01.2013 15:24:41 TSI

Editör: Wan Haber