PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Abdullah Abat, kulübün 'Kış Futbol Okulu'na katılan ilköğretim okulu öğrencilerine teşekkür belgesi ve madalya takdim etti.
Kırmızı-beyazlı kulüp tarafından küçük yaştaki çocuklara spor sevgisini aşılamak için başlatılan 'Boluspor Kış Futbol Okulu' projesine katılan sporculara ödülleri verildi. 50. Yıl İlköğretim Okulu ve Sakarya İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene öğrenciler, veliler ve Boluspor yönetimi katıldı.
50. Yıl İlköğretim Okulu'ndaki madalya törenine katılan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, "Biz kulüp olarak gençlerimize hem spor hem de Boluspor sevgisini aşılamak için Kış Futbol Okulu projesini hayata geçirdik. Bu projeye katılan öğrencilerimize de teşekkür ederek ödüllendirmek istedik. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum" dedi.
Başkan Abdullah Abat'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan öğrencilere teşekkür belgeleri ve madalyaları takdim edildi. İlk dönemi tamamlanan projeye birçok okuldan 120 öğrenci katılırken, ikinci dönem çalışmalarının ise 2 Şubat'ta başlayacağı belirtildi.
(BH-BH-S)

18.01.2013 15:58:15 TSI

Editör: Wan Haber