Boluspor, PTT 1. Lig'in 23. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Boluspor Başkanı Abdullah Abat oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Abdullah Abat ayrıca, Boluspor taraftarına da mesaj yolladı.
Boluspor, geçen hafta kendi sahasında Kartalspor'a karşı mağlubiyetin şokunu üzerinden atarken, Başkan Abdullah Abat, oyuncularıyla toplantı yaptı. Abat, toplantıya futbolcular dışında kimseyi almadı. Oyuncularına hem sitem eden hem de onlara güvendiğini ifade eden Abdullah Abat, "Kartalspor maçında taraftarımız çok üzüldü. Tribünleri dolduran binlerce kişiyi stattan boynu bükük gönderdik. Bunu telafi etmeliyiz. Sizlere sonuna kadar güveniyorum. Bu takımın başaramayacağı şey yok" dedi.
Boluspor Başkanı Abdullah Abat ayrıca, "Çaykur Rizespor zor deplasman. Ancak sizin deplasmanda kazandığınız başarıları herkes biliyor. Bu maçtan galip gelerek üzdüğünüz taraftarımıza muhteşem bir hediye vermek sizin elinizde" dediği ifade edildi.
Kritik Çaykur Rizespor deplasmanında Boluspor taraftarını görmek istediğini ifade eden Boluspor Başkanı Abdullah Abat, "Biz şimdiye kadar elimizden geldiği kadar elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Resmi anlamda böyle bir şey yapmamız mümkün değil. Ama kişi bazında, şahıs bazında katkıda bulunuyoruz. Yine Rize maçında taraftarımızı yanımızda görmek isteriz. Böyle de bir faaliyet varsa mutlaka biz yardımcı oluruz. Lütfen arkadaşlarımıza bildirsinler. Biz kendi şahsi çabalarımızla taraftarlarımıza yardımcı olabiliriz" diye konuştu.
(BV-BÇ-S)

20.02.2013 14:47:45 TSI

Editör: Wan Haber