Bolu'da kavşaklarda meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaybedildi.
MOBESE kamerası görüntülerine göre, kentin en işlek caddeleri ve kavşaklarında meydana gelen trafik kazalarında maddi hasar meydana gelirken, 2 kişi de yaralandı.
YSE Kavşağı'nda meydana gelen 3 trafik kazasında kırmızı ışık ihlali dikkat çekti. Sanayi Kavşağı'ndan Cici Taksi istikametine seyreden bir otomobil, kırmızı ışıkta beklemeden kalabalığın içine dalınca ticari araca çarptı. Kazada maddi hasar meydana geldi.
Yine aynı kavşakta meydana gelen ikinci kazada da kırmızı ışık ihlali yapan sürücü, yolunda ilerleyen siyah renkli otomobile çarptı.
Üçüncü kazada da kırmızı ışığı fark edemeyen sürücü, hızla geldiği kavşakta ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. 5 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.
Konuralp Kavşağı'nda meydana gelen kazaya da yine kırmızı ışık ihlali yol açtı. Yeşil ışığın yanmasıyla harekete geçen otomobile kırmızı ışıkta geçen başka bir otomobil çarptı.
Hükümet Meydanı'nda aracıyla geri geri giden sürücü, daha sonra sağına bakmadan yoluna devam etmek istedi. Sürücü, yanından geçmek isteyen başka bir araca çarparak kaçtı.
Son kaza ise Karacasu Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. Üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosiklet son sürat kırmızı ışıkta geçince karşıya geçmek isteyen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerindeki 2 kişi beton zemine çakıldı.
Kentte meydana gelen 6 ayrı trafik kazası da saniye saniye kaydedilirken, kazaların hepsinde de kırmızı ışık ihlali yapılmış olması dikkat çekti.
(BV-GS-Y)

16.01.2013 15:28:50 TSI

Editör: Wan Haber