Bolu'da Ege Medya Dağıtım Şirketi bünyesinde hazırlanan ve iş sektörünün nabzını tutmaya başlayan İşkolik Dergisi, düzenlenen kokteylle yayın hayatına başladı.
2012 yılı başında Ekspres Gazetesi ile yayın hayatına başlayan Ege Meyda Dağıtım Şirketi, geride kalan bir yılın ardından gazetecilikteki başarısını dergiyle süsledi. İş sektörünün nabzını tutan İşkolik Dergisi'nin tanıtımı için kokteyl düzenlendi. Kokteyle Bolu Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret, Belediye Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Yamantürk, Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve çok sayıda davetli katıldı.
Kokteylin açılış konuşmasını yapan İşkolik Dergisi Editörü Büşra Kahya, "Biz, Ege Medya Dağıtım Şirketi olarak elimizden geldiğince Bolu'da eksikliği olduğunu düşündüğümüz dergicilik sektörüne renk getirmeye çalıştık. Bunu yaparken Bolu'daki iş dünyasına hakim olmaya çalıştık. Var olan sektörleri araştırdık. Umarım faydalı oluruz" ifadelerine yer verdi.
Konuşmanın ardından kokteyle katılan davetliler, yeni yayın hayatına başlayan İşkolik Dergisi'nin içeriğini incelediler.

12.12.2012 18:01:42 TSI

Editör: Wan Haber