16lık Lise Öğrencisi Hamile olduğu bebeğini hastane klozetine bıraktı..işte o vahim vaka...Yaşanan bu vahim olay Boluda yaşandı . 16 yaşında olan lisede öğrenci olan kız hamile haliyle hastane tuvaletinde geçerek doğum yaptı ve dünyaya getirdiği bebeğini oraya bırakarak kaçtı. Tuvallette annesi tarafında acımasızca bırakılan günahsız bebeği temizlik görevlisinin bulmasının ardına yooğun bakıma alınarak tedavi altına alındı.


Lise öğrencisi hastane wcsinde doğum yaptı. 16 yaşındaki lise öğrencisi hastane duvarında çocuğunu dünyaya getirmesi gündeme bomba gibi düştü..16 yaşındaki lise öğrencisi D.D. nin doğum yaparak yeni doğmuş bebeğini bırakması üzerine polis araştırmalarına başladı ve edindiği bilgiye göre kızın 18 yaşındaki erkek arkadaşından hamile kaldığı öğrenildi.

Vahim olayın başaktörü 16 yaşındaki kız daha önce muayene olmak için tek başına  hastaneye gitti.İkinci evlilik yapan annesi ile kalan D D nin bu olayı izzet baysal eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum ve çocuk hatanesinde gerçekleştirdi.


Küçük liseli anne çocuğunu doğurduktan sonra hastanenin tuvaletindeki klozetin yanına bıraktı ve ardından hastaneden ayrılarak  kaçtı fakat çocuğun sesini duyan temizlikçi bebeği gördü ve olayı hemşirelere iletti.


Hemşireler tuvallette bırakılan bu masum bebeği alarak yoğun bakım ünitesindeki çocuk servisine götürerek tedavi altına aldılar. yapılan araştırma sonrasın polis güvenlik kameralarıyla kaçan küçük anneyi tespit etti ve olayın aynı mahallede oturan 18 yaşındaki küçük liselik kızın erkek arkadaşı tarafından olduğu söylendi.

Yapılan araştırma sonrasında D D ve erkek arkadaşı ifadelerinden sonra serbest bırakıldı ve  D D ailesine teslim edildi. Yaşanan olay sonrasında küçük anne ailesinden korktuğu için böyle bir iş yaptıını dile getirdi. olayla ilgili tüm araştımalar ve soruşturmalar sürüyor.

Editör: Wan Haber