BOLU - 'Doğu- Batı kardeşlik köprüsü' projesi kapsamında yaptığı çalışmalar yapan Bolu Belediyesi, bu defa Muş'un Bulanık ilçesi Fatih İlköğretim Okulu'nun ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla toplanan yardımları yerine ulaştırıyor.

Eğitim ve öğretime destek amacıyla Bolular tarafından toplanan yardımlar, Bolu Belediyesi tarafından Fatih İlköğretim Okulu'na gönderiliyor.

Doğu ile kardeşlik köprülerinin güçlendirilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Oradaki kardeşlerimize sahip çıkmak zorundayız. Doğuda ki bir okulumuza ihtiyaçlarının karşılanması için arkadaşlarımız bir çalışma yaparak malzeme gönderiyorlar. Kardeşlik duygularının kuvvetlenmesi vesile olsun istiyoruz. Orada yaşanan bir sıkıntıya el uzatmak istiyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren hamiyet sever insanımıza teşekkür ediyorum. Bu ilişkileri ne kadar kuvvetlendirebilirsek ülkemizin bölünmez bütünlüğüne faydalı olacağımıza inanıyorum. Her şeyden önce eğitime destek vermek isteyen insanlarımızın bu desteğini Türkiye' de sıkıntıda olan her tarafına ulaştırmak için bir köprü oluşturmaya çalışıyoruz. Bolu halkında gelen yardımları doğru yere ulaştırmak bizim görevimiz. İnşallah kardeşlik köprüsünü güçlendiririz." dedi. CİHAN

Editör: Wan Haber