Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) ilk yarıda en yakın rakibine dört puan fark atan Erganispor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'nın Alanya ilçesine gitti.
Erganispor Basın Sözcüsü Süleyman Kızan, ligde ilk etabı iyi bir yerde tamamlamalarına karşın hedefledikleri puanın gerisinde kaldıklarını ifade etti. Kızan, ikinci yarıya eksiksiz bir şekilde girmek istediklerini belirterek, "İlk yarı performansımızdan aslında tam olarak memnun değiliz. Neden memnun olmadığımızda açıklamak gerekirse çok kolay maçlarda puanlar kaybettik. Neticede geride bıraktığımız süreçte takımımız ilk devreyi lider tamamladı. Bu durum bizim için hedefimizin yarısına ulaştığımız anlamına geliyor. Şimdi hedefimizin kalan yarısına ulaşmak için sıfırdan başlayacağız. Bu amaçla takımımız devre arası kampını gerçekleştirmek üzere bugün Antalya'ya gitti. Burada Kemal Zeydan hocamız ve ekibi nezaretinde gerçekleştireceğimiz antrenmanlar ve hazırlık maçları ile ikinci yarıya eksiksiz bir şekilde girmek istiyoruz" dedi.

"TECRÜBELİ FUTBOLCULAR ALACAĞIZ"
Kızan, ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde girmek istediklerini ve teknik ekibin raporu doğrultusunda bir kaç futbolcu ile görüşme halinde olduklarını belirtti. Kızan, "Takımımızın ilk yarıda ki konumunun değişmemesi için yönetim kurulumuz elinden geleni yapmaktadır. Takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir kaç futbolcu ile görüştük. Antalya da gerçekleştirdiğimiz kampa katılacaklar performanslarına göre teknik heyetimiz bu futbolcular ile ilgili son kararı verecek. Şuanda transfer ile ilgili sadece şunu belirtebilirim, görüştüğümüz futbolcular Bank Asya, 2. Lig hatta Süper Lig'de de forma giymiş futbolculardır. Takımımızın kalan yarım döneminde büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz isimlerdir. Erganispor için elimizden gelenin daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz yeniden profesyonel liglere dönmektir" diye konuştu.
(ÜN-YRT-Y)

07.01.2013 10:19:17 TSI

Editör: Wan Haber