Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta şampiyonluğu hedefleyen Salihli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Afyon ekibi İscehisar Spor'u 3-0 yenmeyi başardı.
Oldukça gergin geçen karşılaşmada Salihli Belediyespor, 9 kişi kalmasına rağmen 3 puanı alan taraf oldu. Salihli Belediyespor'y galibiyete taşıyan goller Serhat (2) ve son haftaların formda ismi Şerif Ali'den geldi.
Salihli Ramiz Turan Stadyumu'nda oynanan maçta Salihli Belediyespor, İscehisar Spor'u 3 golle geçerek yoluna devam etti.

ANTALYASPOR TARAFTARI DESTEK VERDİ
Öte yandan, Manisa'da oynanacak olan Akhisar BelediyesporAntalyaspor Maçı nedeniyle Manisa'ya gelen taraftarlar Ramiz Turan Stadyumu'nda Salihli Belediyespor takımına destek verdi. Yüzlerce Anlatyaspor taraftarı maç sonuna kadar Salihlili taraftarlarla birlikte Salihli Belediyespor için slogan attı.

STAD : Ramiz Turan

HAKEMLER :Aykut Sergin **, Yusuf Doğru **, Cuma Yıldız Turan **

SALİHLİ BLD :Onur **, Şerif Ali ***, Adnan **, Volkan **, Enver **, Özgür ***, İsmet ***, Okan **, Mustafa ***, Mehmet **, (Dk 45 Hasan **) Çağlayan ** (Dk 89 Taner ?)

İSCEHİSAR SPOR: Can *, İsmail *, Enes ** (Dk 50 Halil *) , Emrah Aydın *, Hüseyin **, Erdal *, Emrah Sunay ** , Ahmet Ertaş *, (Dk 75 Hüseyin *) Ahmet Gözükara *, Murat * Emrah Potuk * (Dk 50 Ayhan *)

GOLLER :Dakika 78-87 Serhat, Dakika 90 Şerif Ali (Salihli Belediyespor)

SARI KART :Onur, Enver, Okan, Serhat (Salihli Belediyespor) İsmail, Erdal (İscehisar Spor)

KIRMIZI KART :Adnan (Dk 90), Enver (Dk 70) (Salihli Belediyespor)

Maçın ilk yarısında her iki takımda kontrollü bir oyunu tercih etti. Zaman zaman temposu artan maçta her iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında etkili olan taraf Salihli Belediyespor oldu.

53. dakikada soldan Enver'in ceza sahasına yaptığı ortada Özgür topa kafayla vurdu. Top, üst direkten auta çıktı.

58. dakika da kazanılan korner atışında Enver topu ceza sahası dışında gönderdi. Adnan topun gelişine vurdu. Top az farkla auta çıktı.

70. dakika da Enver ceza sahası içinde topla buluştu. Rakibiyle girdiği pozisyonda yer de kalan Enver'e maçın hakemi aldatmaya yönelik hareket olduğu gerekçesiyle sarı kart verdi. Enver, 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

78. dakikada Salihli Belediyespor 1-0 öne geçti. Bu dakika da Özgür topu kafayla ceza sahasına indirdi. Topla buluşan Serhat şık bir vuruşla kaleci Can'ı avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

87. dakika da ise Salihli Belediyespor durumu 2-0'a taşıdı. Ceza sahası içinde Şerif Ali'nin ara pası ile buluşan Serhat aşırtma bir vuruşla takımının ve kendisinin 2. Golünü kaydetti.

90.dakika da ise son haftaların formda ismi Şerif Ali sahneye çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan Şerif Ali, sert bir şutla topu filelere gönderdi. 3-0

"10 KİŞİYLE 3 PUAN SEVİNCİ YAŞADIK"
Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Hasip Ertürk, zorlu bir mücadeleden 3 puanla ayrılan taraf oldukları için mutlu olduklarını söyledi.
Ertürk, "Bugün burada 10 kişiyle 3 puan almanın sevincini yaşarken, 10 kişiyle nasıl mücadele edildiğini de göstermenin gururunu yaşıyoruz. Salihli halkı her şeyin en iyisine layık. Maçın sonuna kadar bize güvendiler ve inandılar. Her maçta yanımızda olarak bize destek veriyorlar. İnşallah Salihli halkının hak ettiği şampiyonluğu lig sonunda hep birlikte yaşarız" dedi.
Öte yandan, Salihli Belediyespor bu galibiyetle puanını 23'e çıkartarak averajla 3.sıradaki yerini korudu.
(ES-ÖK-E)

09.12.2012 17:04:25 TSI

Editör: Wan Haber