Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Van Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu'nu ziyaret etti.
Beraberinde bulunan bayan hentbol takımı ile birlikte Nadiroğlu'nu makamında ziyaret eden Baş Antrenör Müslüm Karaboğa ve Genel Kaptan Suat Çelik, Nadiroğlu'nu Pazar günü kendi sahalarında Ankara Gazete Yeni Mahalle Spor Kulübü Takımı ile oynayacağı maça davet ettiler. Bayanlar Hentbol 1.Ligi'nde bölgenin tek takımı olduklarını ifade eden Genel Kaptan Suat Çelik, camia olarak tek hedefleri Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. Grupta lider durumunda olduklarını da ifade eden Çelik, ancak play-off garantilediklerini belirti.
Sırp oyuncu Durka Natalija'nın lisans bedelinin bulamamaları halinde hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Ankara Gazete Yeni Mahalle Spor Kulübü Takımı'na karşı sahada yer almayacağını da dile getiren Çelik, Nadiroğlu'ndan lisans bedeli için destek istedi. Çelik, ayrıca 2012 Londra Olimpiyatları'nda, bayanlar 67 kiloda gümüş madalya kazanan Nur Tatar'a oda olarak verdikleri desteklerden dolayı Nadiroğlu'na teşekkür etti.
VATSO Başkanı Nadiroğlu ise oda olarak her zaman Van'ı temsil eden sporcuları desteklediklerini ifade etti. Nadiroğlu, "Süper Lig yolunda hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyiniz. Biz her zaman maddi ve manevi olarak yanınızdayız. Sizlere sponsor bulmak için de bir çabanın içerisine gireceğiz" dedi.
Sırp Oyuncu Durka Natalija'nın hafta sonu oynanacak maçta yerini alması için gerekeni yapacaklarını dile getiren Nadiroğlu, ayrıca hafta sonu Gazete Yeni Mahalle Spor Kulübü Takımı ile yapacakları karşılaşmayı da izlemeye geleceğini ifade etti. Nadiroğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren bayan sporcular ve yöneticileri VATSO'dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.
(Yİ-Y)

25.01.2013 12:56:49 TSI

Editör: Wan Haber