Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü kar yağışının ardından temizlenmeyince adeta buz pistine döndü. Vatandaşlar buz pistine dönen kaldırımlarda yürümekte zorluk çekerken. Acil Servise giden yolda da araçların bilinçsiz park etmesinden dolayı ambulansların acil servise ilerlemeleri güçleşiyor.

VanEkspres.com'dan İlhan Siyahtaş'ın haberine göre; Doğuanadolu bölgesinin en büyük hastanesi ve sağlık alanında bölgeye hitap eden Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarının sorunları bitmek bilmiyor. Kar yağışı nedeniyle kaldırımlarının temizlenmemesi kaldırımları adeta buz pistine çevirdi. Hasta ve hasta yakınlarının buz bitsine dönen kaldırımlarda yürümekte zorluk yaşamalarından dolayı tepki gösterirken, günler önce yağan karların halen temizlenmemesi ise Van'da hasta ve hasta yakınlarına verilen önemi açık bir şekilde gösteriyor. 

Ambulans Girişinde Park Sorunu
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bir diğer sorun ise araç parkı oldu. Yüzlerce doktor ve personelin bulunuğu hastanedeki araç park sorunu vatandaşları isyan ettiriyor. Hastane parkının doktor ve hastane çalışanlarının araçlarını park etmesinden dolayı kendi araçlarını park edemediklerini dile getiren vatandaşlar, hastane girişinde ambulans yolunun olmaması ve araçların gelişi güzel park etmesi sonucu acil servise gitmekte güçlük çekiyor. Vatandaşlar Hastane yönetiminin bu konuda duyarlılık gösterip biran önce gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.

Bölge hastanesi önü buz pistine döndü

Editör: Wan Haber