Gaziantep Bölge Adliyesi Mahkemeleri Başsavcısı Esat Semerci, Gaziantep Baro Başkanı Av. Ali Elibol'u makamında ziyaret etti.
Yeni Başsavcılık sürecinden sonra Bölge Adliyesi Mahkemeleri Başsavcısı olarak göreve getirilen Esat Semerci'yi tebrik eden Baro Başkanı Av. Ali Elibol, "Yeni Başsavcılık süreci yaşadık. Bu yaşanan Başsavcılık sürecinden sonra şu anda da Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı olarak görevde bulunan Esat Semerci'yi tebrik ediyorum. İnşallah Gaziantep'te kurulacak istinaf mahkemesine Başsavcımız Esat Semerci'nin çok büyük katkısı olacak. Kendisi yörenin insanı, emekli olduktan sonra burada istinaf mahkemesinin temelinde Esat Semerci'nin izleri hep olacak. Esat Semerci'yi Gaziantep hiç unutmayacak. Bu ziyaretinden dolayı da büyük bir mutluluk duydum" dedi.
Adalet hizmetlerinin yerine getirilmesi konusunda elinden gelen çabayı göstereceğini ifade eden Esat Semerci ise, "Av. Ali Elibol başarılı bir arkadaşımız. Gerçekten kendisinin Gaziantep Baro Başkanlığı'na seçilmesi bizleri mutlu etti. Gaziantep Barosu'na mutlaka katkı sağlayacağına inanıyorum. Yeni yönetim ve başkanıyla birlikte adalet hizmetlerinin yerine getirilmesini ve gerekli çabayı göstereceklerine inanıyorum. Baroya mensup bulunan tüm avukat kardeşlerimizin problemlerine çözüm olacağına inanıyor, yeni yönetime ve başkana başarılar diliyorum" diye konuştu.
(FS-HD-SO-Y)

04.12.2012 17:46:01 TSI

Editör: Wan Haber