Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızı sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizdegüç birliğine ihtiyacınız var.

burclar.PNG

KOÇ BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Kendinizi yenileme yeni şeyler yapmak istiyorsunuz açıkçası bunun için önünüzde her hangi bir engel de yok ve işleri yoluna koyduktan sonra harekete geçeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirecek potansiyeliniz var ve bu potansiyeli kullanmak için uğraşacaksınız. Maddi anlama kısa dönemli de olsa bir dar boğazdan geçiyorsunuz. Bu maddi  dar boğaz sizi biraz yorsa da gelip geçici olacağı için fazla takılmayacaksınız.

BOĞA BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

 Partnerinizle ilgili bazı konular yoluna giriyor, siz yine de istediğiniz huzurun bu olduğu konusunda şüpheleriniz var bunun genel olarak mutluluğunuza bir zaraeı olmasa da yine de içiniz rahat değil. Çok yönlü oluşunuz  hem iyi hem de kötü, önünüze bir çok engel çıkarken aynı zamanda da çok yönlülüğünüz sayesinde bir şekilde durumların üstesinden geliyorsunuz ancak bu sizin kararlarınızda çelişmelere de neden olabiliyor. Bir tanıdığınızın zorlaması sonucu farklı yatırım yolları deneyeceksiniz ve fark edeceksiniz ki aslında ön yargılı yaklaşmışsınız.

İKİZLER BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

 Aklınızda var olan şeyleri somutlaştırmak istiyorsunuz ancak bunu elinizde olmayan durumlardan dolayı yapamıyorsunuz.  Bu aralar yoğun bir çalışma içine giriyorsunuz ve bu sizi hayli yorsa da işinizi seviyor olmanız sizi biraz rahatlatıyor. Çok geç olmadan bazı ziyaretler yapmanız gerekiyor bu konu da duyarlı olmanız gerekebilir. Ailenizle ilgili bazı konularda ters düşebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

 Garantici yapınız sayesinde bir çok şeyin üstesinden geliyorsunuz.  Partnerinizle ilgili ilişkileriniz gayet iyi aslında tam istediğiniz gibi bu sizi mutlu ediyor. Çevrenizde ki olumsuz çatlak sesleri dinlememeye gayret etmelisiniz zira bu sesler sizde motivasyon bozukluğu yapabilir. Bazı maddi problemler yaşayabilirsiniz bu sizi bir süreliğine zora sokacak ödemeleriniz de problem yaşayacaksınız. Zamanınızın bir kısmını ailenize ayırmalısınız onları çok ihmal ediyorsnuz.

ASLAN BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

 Bu aralar yeni bir aşka yelken açabilirsiniz hatta yakın zamanda bu durum pek mümkün duruyor. Siz isterseniz bir çok şeyi yapabilirsiniz bunu yakın zaman da gördünüz, neden kendinize olan güveniniz bu kadar az bu konu hakkında biraz düşünmekte fayda var. Bazı ikili ilişkilerinizde sorun olabilir bu konuda dikkatli olmalısınız.

BAŞAK BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

 Eskiden var olan bir ilişkiniz yeniden küllenebilir hala etkileniyor olmanız sizi şaşırtmayacak demek ki onunla ilgili her şey henüz bitmemiş. Günlük yapmanız gereken işler o kadar çok ki bu sizi hayli oyalıyor ve zamanınızı alıyor ancak sizi bu gibi konuşlar dışında moralinizi yerine getirecek şeyse bu gün duyacağınız ve hayli mutlu olacağınız övgüler olacak. Beklemediğiniz bir yerden para alabiliriniz.

TERAZİ BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

 Bu aralar partnerinizi adeta tanıyamıyorsunuz o size çok yabancı geliyor ancak onun bu halinden hoşnutsunuz zira ilişkiniz canlanıyor. İşinizle ilgili bazı konularda olumlu gelişmeler söz konusu bu durum sizi motive ederken bir yandan da daha çok çalışmanıza neden olacak. Bu aralar elinize fazla miktarda para geçecek ancak siz bu paranın kontrolünü sağlayamayacaksınız.

 AKREP BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İlişkinizde soyut olan her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz. Sizin bu kadar isteksiz tavrınız karşı taraf için olumlu sonuçlar doğurmuyor ve siz normalden daha da fazla üşengeç bir ruh hali içine girdiniz aksi olması gerekirken. Yetkililerinizle aranız oldukça iyi bu durum sizi motive ediyor. Yakında yüklü miktarda para tahsili yapacaksınız bu sizin düşüncelerinizi yıkacak.

YAY BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

 Bu aralar hayatınızı kendinizi biraz dinlendirme düşüncesine yöneleceksiniz, içsel huzuru bulmak için duygusal konulara bir süreliğine ara vereceksiniz. İş amaçlı şehir dışına çıkmalar söz konusu olabilir. Bu sizin ve partnerinizin arasında bazı sorunlara neden olabilir. Partnerinize onu sevdiğinizi belli etmelisiniz aksi halde ilerde pişman olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

 ilişkinizde gözle görülür boyutlarda bir yıpranma söz konusu bu sizi ve partnerinizi hayli yoruyor. Aranızda ki soğukluğun temel nedeni de bu. İş ilişkilerinizde bazı konularda hassas davranıyorsunuz ancak bazen de çok duyarsız olabiliyorsunuz bu şekilde olumsuz bir sonuç elde etmiyorsunuz ancak olumlu bir sonuçta elde edemiyorsunuz. Elinize yakın zamanda toplu para geçecek ve bununla aklınızda ki işin büyük kısmını yapacaksınız.

KOVA BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Sevgilinize olan aşırı sevginiz, onun sizi yanlış anlamasına neden olabilir. Siz ona sevginizi biraz farklı yollarla gösteriyorsunuz oda bu durumdan haliyle bıkıyor. İşinizle bazı konular sizi zamanında yormuştu ancak bu durum sizin için artık bir sorun teşkil etmiyor. Bu aralar düşündüklerinizi kendinize saklasanız sizin için daha verimli bir gün geçirebilirsiniz.

BALIK BURCU 2 Haziran 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

 Partnerinizle ilgi bazı var olan sorunlarınız artık son noktaya kadar geldi ve bununla ilgili konuşmalı ve bir çözüm bulmalısınız diye düşünüyorsunuz.  İş ve eğitiminizi bir arada götürüyorsunuz bu sizi zorluyor ancak bunun sonucunu da başarılı bir şekilde alacaksınız. Aileniz sizden biraz saygı bekliyor ancak siz bu konuda onlar gibi düşünmüyorsunuz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz zararlı gıdalardan uzak duramıyorsunuz.

Editör: Wan Haber