Bodrum'da bir süredir etkili olan olumsuz hava şartlarının ardından güneşli bir güne uyanan vatandaşlar, gün boyu güzel havanın tadını çıkardı.
Vatandaşlar sahil kesimlerindeki çay bahçelerinde eş, dost ve yakınları ile içeceklerini yudumlayıp sohbet ederek stres attı. Soğuk ve yağışlı havanın ardından güneşim yüzünü göstermesi çocukları da sevindirdi. Ebeveynleriyle gezmeye çıkan çocuklar parklarda gönüllerinde oynayıp eğlendi. Sahil kenarlarını dolduran vatandaş sıcak havanın keyfini doyasıya çıkardı. Bir süredir devam eden fırtına, dolu yağışı ve şiddetli yağmurun ardından çıkan güneş ile birlikte vatandaş sokaklara döküldü. Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Bitez ve bir çok sahil kenarında bulunan esnaf ise dükkanlarını açtı.
Hava sıcaklığının öğlene doğru 25 dereceye kadar çıktı. Meteorolojik verilere göre Bodrum'da Perşembe gününden itibaren yeniden sağanak yağış bekleniyor. Yağışlı havanın Cuma ve Cumartesi gününde etkili olması gözleniyor Pazar günü ise güneşin yeniden yüzünü göstereceği bildirildi.
(EA-MB-İK)

12.02.2013 16:22:35 TSI

Editör: Wan Haber