Muğla'nın Bodrum ilçesi Bodrum Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bodrum Yarımadası Belediye Çalışanları için tanışma yemeği düzenlendi.
Bardakçı koyunda bulunan bir otelde düzenlenen yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ile Bodrum Yarımadası'ndaki tüm belde belediye çalışanları katıldı.
Yemekte konuşan ve gecenin ev sahipliğini yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum'un turizm dünya liginde oynamasında en büyük katkısı olan sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum, bu güzel geceye hoş geldiniz. Bizler perdenin ön yüzündeyiz. Ama perdenin arka tarafında gece-gündüz çalışan, nöbet tutan, çoluğundan çocuğundan uzak kalıp mesailere kalanlar sizlersiniz. Onun için sizlere sevgimiz ve saygımız sonsuz. Hele yarımada halkının sizlere olan sevgisi daha da fazla, bunu hiç unutmayın. Onun için kendinizle gurur duyabilirsiniz. Nasıl sizlerle beraber oluruz, nasıl bu emeklerinizi bir geceyle taçlandırabiliriz diye uzun bir süredir palanlar yapıyorduk. Son çıkan yasayla da bildiğiniz gibi Bodrum Yarımadası bir bütün oluyor. Zaten hep öyleydi, Bodrum hep bir üst kimlikti ama Belde Belediyelerimiz de çok güzel hizmetler verdi Sizlerle bu geceyi paylaşmaktan, sizlerle eğlenmekten ayrıca büyük bir keyif alıyorum. İyi ki varsınız arkadaşlar. Sizlerle gurur duyuyorum" dedi.
Öte yandan Çiğdem ve Murat ikilisi yaptıkları müzikle geceye katılanları coşturdu. Başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere tüm davetliler çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
(EA-SK-İK)

04.02.2013 17:39:29 TSI

Editör: Wan Haber