Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen rozet takma töreninde Göltürkbükü Belediyesi Meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 7 yeni üyeye rozet takıldı.
Göltürkbükü Beldesi'nde düzenlenen rozet takma töreninde Göltürkbükü Belediyesi DP'li Meclis Üyesi Mustafa Bozkurt, DP'li Meclis Üyesi Ali Rıza Kaynar, Bodrum Ak Parti'den istifa eden Sezai Tokat ile yeni üyeler Günay Karadağ, Mahmut Şeker, Erol Işık ve Coşkun Yüp'e MHP rozetleri takıldı.
Düzenlenen etkinliğe MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, OrtakentYahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Belde Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı'na gerçekleşen yeni katılımlarla MHP'ni her geçen gün daha da büyüyerek yoluna ve hedefine ilerlediğini belirterek sözlerine başlayan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, şunları söyledi; "Son zamanlarda hem Türkiye hem de Bodrum Yarımadası çok sıcak gelişmelerle karşı karşıya kalmaktadır. Hepinizin bildiği gibi hepimizi doğrudan ilgilendiren bir Büyükşehir yasası, Milliyetçi Hareket Partisi ve bazı siyasi partilerin muhalefet etmesine rağmen onaylanmıştır. Şimdi ise bu yasanın bir tek Anayasa Mahkemesi boyutu kalmıştır. Biz Anayasa Mahkemesinde de temennimizi ve umudumuz yaşatmak istiyoruz. Fakat bu gerçekleşmez ise her başımıza geleni kader olarak kabul etmektense gereken şartlara göre bu ülkeyi sevenler olarak gereken duruşumuzu göstermeliyiz. Biz MHP olarak Belde Belediyelerinin kapatılmasına karşıyız. Çünkü siyaset makamının asli amacının vatandaşlara hizmet götürmek olduğuna inanıyoruz. Ama bugün bu Büyükşehir Yasasından sonra belde belediyelerinin kapatılıp, bütün vatandaşları siyaset makamının ayağına çağıran bir anlayışa karşı durduk, durmaya da devam ediyoruz"dedi.
(EA-MB-İK)

24.12.2012 12:17:03 TSI

Editör: Wan Haber