Bodrum Belediyeler Birliği'nin yeni araçları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından tanıtıldı.
Bodrum Belediyesi önüne getirilen bir kamyonet 3 pikap Başkan Kocadon tarafından test edildi. İçme suyu ile elde edilen kazançla alan 300 bin TL değerindeki araçlar Bodrum da bulunan tüm beldelerde faaliyet gösterecek.
Başkan Kocadon, içme sularından kazanılan para ile araçlarını aldıkların belirterek "Bu araçları kredi çekmeden aldık. Devlet su işlerinde içme suyunu devir aldık yaklaşık 1 yıldır su veriyoruz Bodrum'a eksiklerimiz vardı bunlardan biriside hizmet araçlarıydı. Bu araçlar hem arıtma tesislerinde kullanılacak, hemde onarım tesislerinde kullanılacak. 300 bin TL'lik bir yatırımla bu eksiklerimizi tamamladık. Bu araçlar Bodrum Belediyeler Birliğinin araçlarıdır. İhtiyaç halinde her yerde kullanıla bilir. Bodrum Halkına hizmet için alınan araçlardır. Belediye birliğinin çalışmaları gayet iyi gidiyor. Su hatlarında bir problem yok arkadaşların kontrolünde şu anda hatlar" dedi.
Kocadon daha sonra araçlara binerek test yaptı. Ardından ise motosiklet tutkusu ile bilinen Kocadon zabıta motoruna binerekte gazetecilere poz verdi.
(EA-MB-İK)

01.02.2013 14:35:18 TSI

Editör: Wan Haber