Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sosyal paylaşım sitesinden kendisine destek veren vatandaşlara kokteyl verdi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Bodrum Başkanını Geri İstiyor" adlı facebook gurubu üyelerine, paylaşımcılarına teşekkür etmek amacıyla bir kokteyl düzenledi. Bardakçı koyu, Charm Voyage Otel de düzenlenen kokteyle çok sayıda "Bodrum Başkanını Geri İstiyor" adlı facebook gurubu üyesi katıldı. Katılımcılara kalp şeklinde kesilerek yapılmış bir tarafında "bu kalp seni unutur mu?", diğer tarafında" Mehmet Kocadon" yazan kolyeler dağıtıldı. Gece boyunca yaşananların sunumu projeksiyon gösterimi ile yapıldı. Otelin girişine konulan, Mehmet Kocadon'un dev bir maketi üzerine katılımcılar imza atarak salona girdiler. Dev makete Hülya Kocadon'da imza attı.
Üye sayısı 19 bin 500'e ulaştığı belirtilen gurubun kurucularından Serdar Gündoğ yaptığı konuşmasında yaşanan süreci ve bazı özel anıları anlattı.
Gündoğ konuşmasının bir bölümünde "dayanışmanın en güzel örneklerini veren sizlerle birlikte olmak istedik. Yaz başında yaşadığımız ve hiç birimizin artık hatırlamak bile istemediği o talihsiz günler hepimizi çok üzdü çok yaraladı" dedi.
Gurubun sayfasında yer alan fotoğraf ve diğer paylaşımların 10 bin sayfalık bir kitaba sığmayacağı belirtildi.
Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise yaptığı konuşmasında "Allah herkese yaşarken bu sevgi selini göstersin arkadaşlar. Mehmet Kocadon ve ekibi hiçbir zaman yanlış insanlar olmadı. Bizim bir tek derdimiz vardı. Biz ne siyaset ne politika bilmeyiz arkadaşlar. Sadece hizmet için varız. Bodrum sevdası için varız. Ve geldiğimiz günden beri de sadece bunu yapıyoruz. Bir iş kazası geçirdik. Buna biz iş kazası diyoruz. Biraz da tatil yaptık ve kiloda verdik. Hatta çıkarken de basket topu ile squash raketiyle çıktık biliyorsunuz hapishaneden" dedi
SON YAŞADIKLARIM İLE KİTAP SAYFASI 500'Ü BULDU
Başkan Kocadon, toplantının sonunda sosyal medyada yapılacak anket ile belirlenecek bir tarihte her yıl buluşulacağını söyleyerek, Kocadon kendi ifadesiyle "mapusluk günlerini" anlatacağı ve yaklaşık 500 sayfayı bulacak bir kitap ile anılarını yazacağını açıkladı.
(EA-SK-İK)

26.12.2012 11:47:14 TSI

Editör: Wan Haber