Kartal'dan taraftarına büyük jest.Beşiktaş Asteras Tripolis maçının biletini alıp maçı izlemeyecekolan taraftar Ada ülkesi olan İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham maçını ücretsizizleyeceğini açıkladı.

 

BOMBA AÇIKLAMA

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, Asteras Tripolis maçına bilet alan ancak Yunanistan'daki grev nedeniyle bu ülkeye gidemeyen ve maçı izleyemeyen taraftarlara Tottenham maçı için ücretsiz bilet verileceğini duyurdu. 

100 KİŞİYE PİYANGO VURDU

11 Aralık'taki maçiçin yaklaşık 100 taraftarın bu uygulamadan yararlanabileceği belirtilirken; bu taraftarların satın aldıkları biletleri kulübe getirmesi durumunda ücretsiz olarak Passolig kartlarına bilet yüklemesi yapılacağı bildirildi.  

BELİRLİ YERLER

Açıklamaya göre taraftarlar; B.Tribün Alt, D.Tribün veya Kuzey Kale Arkası tribünlerinden bir tanesine bilet yüklemesi yaptırabilecekler. Ücretsiz biletler sadece Passolig kartlarına yüklenecek. 
Passolig kartlarına ücretsz bilet yüklemeleri, BJK Plaza C Blok 3. kattan 8 - 10 Aralık, 09.00-18.00 mesai saatleri arasındayapılabilecek.

 

Busezon lige çok iyi başlayan Kartal'dan taraftarına büyük müjdeyi verdi.Taraftarına yaptığı kıyakla taraftarına adeta göz kırptı.

 
Editör: Wan Haber