Bitlis'te faaliyet gösteren Şehit ve Gazileri Koruma Derneği ilde görev yapan basın mensuplarına plaket takdim etti.
Dernek Başkanı Seyfettin Apak, dernek binasına davet edip ikramlarda bulunduğu basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutladı. Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş ve iki kaymakam adayının da katıldığı plaket töreninde Dernek Başkanı Seyfettin Apak, bir konuşma yaptı. Apak, yaptığı konuşmada "Herkes de çok iyi biliyor ki basın her kesimin gözü ve kulağıdır. Bitlis'teki basın mensupları derneğimizin kurulma aşamasından bu yana kadar bizlere haberleri ile destekler verdiler. Ben de onların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutluyorum" dedi.
Vali Yardımcısı Akif Pektaş, ise gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu ifade ederek "Gazetecilik mesleği her anlamda zor bir meslektir. Bitlis'te günlerdir şiddetli kar yağışı devam ediyor. Ama basın mensuplarımız bu kara rağmen haberlerini her defasında yapıyorlar. Ben de basın mensuplarımızın gazetecilere günlerini gönülden kutluyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Seyfettin Apak, Vali Yardımcısı Akif Pektaş ve kaymakam adayları gazetecilere plaketlerini takdim ettiler.
(VO-MET-Y)

09.01.2013 16:14:47 TSI

Editör: Wan Haber