Yol-İş Sendikası Bitlis İşyeri Baş Temsilcisi Mehmetşah Aslan, köylü vatandaşlardan yollarının açılmasıyla ilgili asılsız ihbarda bulunmamalarını ve sabırlı davranmalarını istedi.
Aslan, açılamasında, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'un her anlamda kendileriyle beraber olduğunu ifade ederek, bu kapsamda desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. İl Özel İdaresi olarak 343 köy ile 298 mezranın yollarını, 6 ilçede bulunan toplam 10 şantiyeyle açtıklarını belirten Aslan, "Şuana kadar sadece 80 köy yolumuz kapalıdır. Bu köylerimiz yolu da en geç yarın akşama kadar açılır. Bu çalışmalar esnasında Valimiz Veysel Yurdakul biz çalışanlara gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı çalışma şevkimiz ve azmimiz artmıştır. Kendisine şahsım ve tüm çalışanlar adına teşekkür eder desteklerinin devamını bekleriz. Ayrıca Genel Sekreter Vekilimiz Alperen Yılmaz'ın göreve başladığı bu kısa zaman zarfında kurumu sahiplenmesi, biz çalışanlara destek çıkması, çalışma azim ve gayretlerimizi arttırmıştır. Bu vesile ile kendisine başarılar diler her zaman kendisiyle beraber olduğumuzu bilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.
Genel Sekreter Yardımcısı Halil Akvan, Murat Al ile Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Çetin Taşdemir'e de fedakarca karla mücadele çalışmalarından ötürü teşekkür eden Aslan, "Tek gayemiz vatandaşlarımızın sıkıntılarını ortadan kaldırıp, refaha kavuşmalarını sağlamaktır. Bu çalışmalarımızdaki amacımız bazılarının söylediği gibi reklam yapmak değildir. Ne sayın valimizin ne de kurumumuzun reklama ihtiyacı yoktur. Çalışmalarımız ortadadır. Tek gayemiz bu hayırlı çalışmada köylü vatandaşlarımızın yollarını açıp sıkıntılarını bir an evvel giderip hayır dualarını almaktır. Ancak köylü vatandaşlarımızdan ricamız biraz sabırlı olup asılsız ihbarlar yapmamaları yönündedir" dedi.
(VO-MET-Y)

14.01.2013 13:52:34 TSI

Editör: Wan Haber