Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülecek "Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım" projesi ortakların protokolü imzalanması ile hayata geçti.
Kırşehir Polisevinde düzenlenen toplantıya Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen ile birlikte basın mensupları katıldı.
"Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım" projesinin protokol imza töreni ve tanıtım toplantısında, proje ortakları hazır bulundu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kırşehir Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, "Suç ve suç örgütlerine yönelik kararlı mücadelede, proje ile yeni kaynaklar bulacağız" dedi.
İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, suç ve suç örgütleri ile etkin mücadelede projenin çok faydalı olacağını söyleyen İncebay,"Güvenlik hizmetleri vatandaşlara sunulan en önemli hizmettir. Hazırlanan proje ile halkın talep ve ihtiyaçları göz önünde tutulmuştur. Suç ve suç örgütlerine proje ile daha kolay ulaşma imkanı olacaktır" şeklinde konuştu.
İmza protokolünün gerçekleşmesinin ardından konuşan Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Toplum Destekli Projeleri önemsediğini belirterek, "Proje sadece suç oluşumu öncesinde değil inanıyorum ki suç oluştuktan sonrada faydalı bir süreç olacaktır" ifadelerini kullandı.
(EÖ-AEK-AÖ-Y)

21.01.2013 16:18:09 TSI

Editör: Wan Haber