Birlik Vakfı Van Şubesi Kitap dağıtımında bulundu. Yaptığı etkinlikler ve yardımlar ile adından çokça söz ettiren Birlik Vakfı Van Şubesi yardımlarına bir yenisini daha ekledi ve kitap dağıtımında bulundu.

Van’ın sevilen ve önde gelenlerinden olan Birlik Vakfı Van Şubesi Başkanı Rasim ASLAN hedeflerinin büyük olduğunu, Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize, anaokulundan üniversiteye kadar her türlü desteği sağladıklarını ve bu tür çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Yaptıkları yardımlar ve etkinlikler ile sürekli Van gündeminde olan Birlik Vakfı’na Van halkının ilgiside günden güne artıyor.

Kitap dağıtımından sonra esnaf ziyaretine çıkan birlik Vakfı Van Şube Başkanı Rasim ASLAN ve yönetimindekiler esnafa morel ziyaretinde bulundu. Birlik Vakfı Van Şubesinin yaptığı etkinliklerden ve yardımlardan memnun olan Akdamar Halı isimli iş yerinin sahibi olan Uğur Çakır; Rasim ASLAN’ı birlik vakfı başkanı olmadan önce de tanıyorum, kendisi bizim büyüğümüzdür. Van’ın ileri gelenlerindendir. Rasim Aslan’ı Van da herkes tanır ve sever. Sözü geçer.Maddi Manevi bir sıkıntımız olduğunda büyüğümüz olarak ilk onun yanına gidiyoruz. Rasim Aslan’ın Birlik Vakfı Başkanı olmadan önce de sürekli bizi ziyaret eder, hal hatrımızı sorardı. Büyüğümüz olarak biz kendisinden çok memnunuz. Birlik Vakfı Başkanı olarak ta karşımıza gelmesi de bizi ayrı gururlandırıyor. “ şeklinde belirti.

Kitap dağıtım sonrasında konuşan Birlik Vakfı Van Şubesi Başkanı Rasim ASLAN; Öğrencilerimize yapılan bu tür yardımlar geleceğimiz için yatırım harcamasıdır. Bugün kitap vererek desteklediğimiz öğrencilerin yarın her birinin değişik unvan ve pozisyonlarda ülkesine hizmet edecek seviyelere gelmesi hepimizin ortak isteği ve geleceğidir.  Diyerek dağıtımlarına devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

 

Editör: Wan Haber