Birlik Vakfı Van Şubesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çeşitli toplantı ve organizasyonlar ile adını her geçen gün daha fazla duyuruyor. Birlik Vakfı Van Şubesi Başkanı RASİM ASLAN yapılacak olan çalışmaları gözden geçirirken Vakfın daha çok aktif olması ve etkinliğinin artırılması yönünde hedeflerin ortaya konulduğunu bu yönde çalışmaların yapıldığını söyledi.

Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan ve çeşitli etkinlikler ile vatandaşlar ile arasında sıkı bağ kuran Van’ın kanaat önderi ve ileri gelenlerinden olan Birlik Vakfı Van Şubesi Başkanı Rasim ASLAN bir araya gelmelerinin kardeşlik ruhunun tezahürü olduğunu dile getirirken, bundan sonra düzenleyecekleri etkinlikler, aktiviteler ve çeşitli çalışmalar ile daha güçlü, daha etkin bir vakıf anlayışı ortaya koymaya çalışacaklarını kaydetti. 

Rasim ASLAN, insanlarımız ile her zaman yakın temas halindeyiz, kaynaşmak adına çeşitli etkinlikler yapıyoruz ayrıca Vakıf olarak maddi manevi yardımlar yapmaya özellikle dikkat ediyoruz. Çünkü Müminlerin birleşmeleri, her hususta yardımlaşmaları farz-ı ayın hükmündedir. Bunu bilerek, bu yönde hareketler de bulunuyoruz. Ayrıca Birlik Vakfı Van Şubesi olarak kentin kültürel ve sosyal hayatında daha aktif roller üstleneceklerini, Van’da bulunan tüm kurumlar ile yakın diyalog içinde olmayı ve kentimizin hak ettiği yeri alması konusunda çabalarımız devam etmektedir. Biz kentin ortak aklıyız. Yaşadığımız kente ve topluma yönelik her türlü faaliyetin içinde yer almaya da hazırız” diye konuştu.

Rasim ASLAN “Amacı geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, çağdaş bilim ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak olan Birlik Vakfının bu hedeflere ulaşmasına yönelik çalışmalarımızı artıracağız” dedi.

Yapılan etkinlikler ve etkileşimler ile insanların birlik ve beraberliklerini pekiştirildiği, yapılan etkinlikler ve etkileşimlere vakıf yönetici ve üyeleri, kamu kurum idarecileri, vakıf üyeleri ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiğini belirten Rasim ASLAN Vakfın misyonuna ve vizyonuna bağlı kaldıklarını bu ışık doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.

Editör: Wan Haber