Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner ve derneğin yeni yönetimini makamında kabul etti.
Ziyarette Derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Eke'ye bilgiler veren Dernek Başkanı Mükremin Öner, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye övgü dolu sözler sarf ederek MHP'nin ve Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin Türkiye siyasetine önemli katkılarının olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz günlerde genel kurul yaparak yeni yönetimini belirleyen Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Yönetim Kurulu Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke'yi makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner, dernek faaliyetleri hakkında İl Başkanı Mete Eke'ye bilgiler verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Onun Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin Türk siyasetine önemli katkıları olduğunu vurgulayan Öner, MHP camiasına övgü dolu sözler söyleyerek "Bizler Milliyetçi Hareket Partisi'ni muhalefetteki tavrını, söylemlerini, yaklaşımlarını beğeniyor ve takdir ediyoruz. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli Bey'in hakikaten Türkiye siyasetine önemli katkılarının olduğuna inanıyoruz. Devlet Bahçeli Bey'in ve camianızın bu memleket için güzel hizmetler yapma gayreti içinde olduğuna canı gönülden inanıyoruz. İnşallah hizmetleriniz artarak devam eder" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanı Öner'e çalışmalarında başarılar diledi.
Dernek Başkanı Öner'in Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'ye ve MHP Camiasına övgü dolu sözlerinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Başkan Eke,
"Türk siyasi hayatının tarihi incelendiğinde çok liderler geldi geçti. Her biride hizmet anlamında bu ülkeye bir şeyler yaptılar. Ancak Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin biyografisi incelendiğinde sadece adı gibi devlete ve millete hizmetten başka hiçbir ideali ve düşüncesi olmayan bir liderdir. Sizin bu sözleriniz bizleri çok mutlu etti. İnşallah Türk Milleti bunu her geçen gün daha iyi idrak eder ve bu milletin başına layık olduğu bir lider gelir" diye konuştu.
(AÖ-Y)

19.02.2013 11:07:14 TSI

Editör: Wan Haber