Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, birincilikle mezun olan öğrencisi Zeynep Polat'ı umreye gönderecek.
İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nimetullah Akın, Zeynep Polat'ın dört sene boyunca sıkı bir şekilde çalışarak yüksek not ortalamasıyla mezun olduğunu, bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Mezuniyet hediyesi olarak Polat'ı umreye göndereceklerini söyleyen Akın,"Hamit Palabıyık Hocamız İlahiyat Fakültesi Dekanı iken yaptığı akademik yıl açılışı konuşmasında, fakülteyi birincilikle bitiren öğrencimizi umreye gönderme sözü vermişti. Hocamız vaadini tuttu. Hem kendisinin, hem Çanakkale İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şubesi'nin, hem de İl Müftülüğü'nün katkılarıyla öğrencimize verdiğimiz sözü yerine getirdiğimiz için sevinçliyiz" dedi.
Kendisine verilen bu hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Zeynep Polat, İlahiyat Fakültesi'nde güzel bir eğitim dönemi geçirdiğini, bu esnada güzel insanlarla da tanışma fırsatı bulduğunu belirterek, "Burada akademik anlamda dolu dolu dört sene geçirdim. Mezun olurken bana verilen bu hediye hem çok güzel bir sürpriz, hem de çok anlamlı bir jest oldu. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim" dedi.
(CA-GD-MŞ)

18.01.2013 13:36:19 TSI

Editör: Wan Haber