Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu.

Yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleştiği yönündeki iddialara oğlundan açıklama geldi. Umur Birand "İyileşmesi için dua ediyoruz" dedi. Birand'ın durumu ciddiyetini korurken konuyla ilgili en net açıklama ise hastaneden geldi. 

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklama, "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir" denildi.

OĞLU AÇIKLAMA YAPTI: BABAM YOĞUN BAKIMDA

Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur babasının sağlık durumuyla ilgili olarak Twitter'dan bir açıklama geçti. "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler."

Mehmet Ali Birand'ın kendi hesabından atılan o tweet:  

""

ÖLDÜ HABERİ TWİTTER'DAN YAYILDI 

Mehmet Ali Birand'ın ölümü haber merkezlerinden önce Twitter'dan duyuruldu. Öldü iddiası Twitter'da bir anda yayılmaya başladı. Cnn Türk muhabirlerinden tutun da yakın çalışlma arkadaşlarına kadar birçok kişi Mehmet Ali Birand'ın öldüğü haberini verdiler.

İşte o tweetler; 

""

"" Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin,  ''Birand, yaşıyor, yoğun bakımda'' dedi.

AMERİKAN HASTANESİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Birand'ın sağlık durumuyla ilgili Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi bir basın açıklaması yayınlamış "Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmektedir. Sağlık durumundaki gelişmeler basınla yazılı olarak paylaşılacaktır." demişti

SAFRA KESESİNDE STENT DEĞİŞİMİ İÇİN GELMİŞTİ

Birand'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kanal D Haber DirektörüSüleyman Sarılar açıklama yapmış "Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün (önceki gün)yapılacaktı ama operasyon bugüne (dün) kaldı. Stent değiştiğinde bir enfeksiyonmeydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar. Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor'' demişti.

Editör: Wan Haber