Alınan bilgiye göre, İmamköy'ün Gölcük mahallesinde oturan B.Ç., üç yaşındaki çocuğu C. Ç'nin kayıp olduğunu fark ederek yakınlarıyla aramaya çıktı.

 


PAZAR GÜNÜ SÜNNET DÜĞÜNÜ YAPILDI
Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı minik C. bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın'da evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu.


10 DAKİKAK İÇİNDE KAYBOLDU
En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan C.Ç.'yi evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki F.Ç., durumu kayınpederi 70 yaşındaki C.Ç. ve eşi 39 yaşındaki B.Ç.'ye bildirdi.
 

KANLAR İÇİNDE BULUNDU
Ç. Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde C.Ç.'yi aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda C.Ç. torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak'ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu.


YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansıyla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C'nin boğazında ve iki bileğinde kesik izi olduğu öğrenildi.
C'nin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirilirken, ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: Wan Haber