Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi ve Gençlik Meclisi işbirliğiyle sürdürülen "Bir Kapak Bin Özgürlük" projesine, bir destek de Şehit Şükrü Ulutaş İlkokulu öğrencilerinden geldi.
Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri de bir vefa örneği göstererek kapak toplayan öğrencilere, "Bir Kalem Bir Silgi Bir Açacak" projesi kapsamında toplanan kırtasiye malzemelerini götürdü.
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız, "Kampanyamıza büyük bir duyarlılık gösteren ve sokak sokak dolaşarak 100 kilo mavi kapak toplayan arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Bugün burada bu örnek davranışı sergileyen arkadaşlarımızı bu güzel davranışlarından dolayı ödüllendirmek istedik" dedi.
Şehit Şükrü Ulutaş İlkokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nur Senem Sarıdoğan ise Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile "Bir Kapak Bin Özgürlük" projesi dahilinde tanışmış olduklarını, yapmış oldukları duyarlı çalışmalardan ötürü kendilerini kutladığını söyleyerek, "Ayrıca öğrencilerimi de tebrik ediyorum. Sosyal sorumluluk projelerine öğrencilerimiz büyük bir duyarlılık göstermekte ve her kampanyaya büyük bir samimiyetle sarılmaktadırlar" ifadelerini kullandı.
(NA-SO-Y)

02.01.2013 14:57:46 TSI

Editör: Wan Haber