Bingöl merkezdeki orta öğretim okullarında görevli branş öğretmenlerinin 2012-2013 eğitim öğretim yılı '2. Dönem İl Milli Eğitim Müdürlüğü Genişletilmiş Zümre Öğretmenler Toplantısı' yapıldı.
TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya; Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Boylu ve çeşitli branşlardan öğretmenler katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Yıl boyunca eğitim alanında yapacağımız faaliyetleri gerçekleştirmek adına düzenlenen Zümre Öğretmenler Toplantısı, ilimiz için çok önemlidir. Hiçbir şeyden yılmadan öğrencilerimiz ve eğitim öğretim için elimizden geleni yapmalıyız. Bingölümüzün eğitimi konusunda hiçbirimiz mazeret üretmemeliyiz. İlimizin eğitimini ne kadar yukarılara taşıyabilirsek bu bir başarıdır. Burada en büyük görev ve sorumluluk siz değerli öğretmenlerimize düşüyor" dedi.
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı da, "Bugün hep beraber Bingöl'ün eğitimini daha ileri seviyeye nasıl taşıyabiliriz, çocuklarımızı çağdaş normlarla donatarak geleceğe nasıl daha iyi hazırlayabiliriz sorularının cevabını arayacağız. Eğitim seviyesinin yükseltilmesi plânlı, koordineli, eşgüdümlü ve projeli bir şekilde idareci ve öğretmenlerimizin üstün gayretleriyle gerçekleşecektir. İlimizin eğitim çıtasını daha yükseğe çıkarmak için büyük gayret sarf eden öğretmenlerimize, öğrencilerimize, idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından branş öğretmenlerince belirlenen konular hakkında öneriler ve fikir alışverişinde bulunulan toplantı, okul başarı puan ortalamaları değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
(EY-MSA-Y)

15.02.2013 14:20:19 TSI

Editör: Wan Haber