"Uygun fiyata kaliteli ürün satma" politikası ile yola çıkan Bimeks, 70. mağazasını Kayaşehir'de açtı.
Bimeks, 70. mağazasını Kayaşehir Alışveriş Merkezi'nde açtı. Açılış dolayısıyla düzenlenen törene Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da katıldı. Açılışa özel fiyatlar dolayısıyla mağaza önünde büyük bir kalabalık oluştu.
Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, "Bu mağaza, Bimeks'in ülke genelinde 70., İstanbul'da ise 14. mağazası. Kayaşehir'e baktığımızda teknolojiden biraz uzak olduğu için bir mağazamızı da burada açma kararı aldık. İnanıyorum ki bu bölge, ileride teknoloji açısından çok gelişecek ve değerlenecek" dedi. Yüksel, açılış münasebetiyle sabahın erken saatlerinden itibaren bekleyen vatandaşlara da teşekkür etti.
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise, Bimeks'in Kayaşehir'e gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.
Alışveriş yapan Mehmet Mirboğa adlı vatandaş "Televizyon aldım. Normalde piyasa değeri bin 900 TL ama burada ise bin 700 TL. Bayağı uyguna geliyor. Saat 07.00'den itibaren sıradayım ama değdi" dedi. Ramazan Avuz ise, "2 tane yazıcı aldım. Piyasa değerinden 40 TL daha uygun. Sabah 07.00 gibi geldik, iyi de oldu. Bu fiyatların devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.
Televizyon almaya geldiğini belirten Emrah Sipahi de, "Saat 07.00'den itibaren bekliyorum. Fırsat ayağımıza kadar geldi. Bizde alacağız inşallah" dedi.
(AFS-ET-OK-Y)

12.01.2013 12:15:09 TSI

Editör: Wan Haber