Bimeks son bir ayda beş mağaza açarak mağaza sayısını 69'a yükseltti.
Bimeks Ordu ilinde Fatsa'dan sonra ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Ordu mağazasının açılışıyla, daha önce açılan Edirne, Çanakkale, Diyarbakır ve Derince mağazalarıyla birlikte 1 ayda tam 5 yeni mağaza açarak 42 ilde 69. Mağazaya ulaşmış oldu. Sabahın erken saatlerinde indirimli ürünlerden yararlanmak isteyen müşterilere çay ve simit ikram edildi.
Tarihi ve doğa güzellikleri, kültürü, gelişen yapısı, artan nüfusu ve hızla büyüyen ekonomisi ile Karadeniz'in güzel ve şirin şehri olan Ordu'da Bimeks açılışa özel indirimlerle "Büyük Açılışı" gerçekleştirdi.
Açılışa, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Franchise İşortağı Ertuğrul Karamanoğlu ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Açılışta konuşan Ordu Valisi Orhan Düzgün, "Ordu'da önemli bir mağazanın daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra bu bölgedeki ticaretin artmasını ilimiz ekonomisinin canlanmasına bir vesile olacaktır. Yeni istihdam imkanları sunacaktır. Aynı zamanda elektronik eşya konusunda vatandaşlarımızın daha ekonomik bir şekilde rekabete dayalı bir ortamda bu ürünleri elde etmesini sağlayacaktır. Ben hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Anadolu'ya yayılma politikasını 2012 yılında da aralıksız sürdüren Bimeks'in "Büyük Açılış"a özel yaptığı yüzde 50'ye varan indirimlere de Orduluların ilgisi büyük oldu. Sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturan müşteriler cep telefonu, bilgisayar, televizyon, harddisk, çamaşır makinesi ve daha onlarca çeşit indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Kuyrukta bekleyen müşterilere çay ve simit ikram edildi.

BİMEKS'TE HEDEF 2015
Ordu'daki Bimeks açılışı sonrası mağaza sayılarındaki artış ve büyümeyi değerlendiren BİMEKS Genel Müdürü Arif Bayraktar ," Çok mutlu günlerimizden bir tanesidir. Yılın son mağazasını Ordu'da açtık mağaza sayımızı 69'a çıkarttık. Bir hedef doğrultusunda geceli gündüzlü çalışan bir ekibiz. Hedefimiz 2015 yılında tüm illerimizde ve ilçelerimizde 160 mağazaya ulaşmak istiyoruz. Emin adımlar ile ilerliyoruz. Her ay iki ya da üç mağaza açıyoruz. Önümüzdeki yılda açılışlarımız devam edecektir. İlk sayımızı 60'a mağaza sayımızı da 100'e ulaştırmak istiyoruz. Ordu bizim biraz geç kaldığımız illerden bir tanesi. Şehir merkezi biraz yeni yerler bulmak açısından verimli değildi. 3-4 aydır araştırma yaptık. Burayı bulduk. Ordu'da tek rakibimiz vardı. Ordulu hemşehrilerimiz rekabetin onlara getireceği faydalardan yararlanacaklardır. Ordu ilimize bu mağazamız hayırlı olsun" diye konuştu.
(RCP-SLH-E)

26.12.2012 12:49:14 TSI

Editör: Wan Haber