Kadıköy'deki evinde ölü olarak bulunan bilgisayar öğretmeninin ön otopsi raporu tamamlandı. Raporda öğretmenin biri çenesinin altına, diğeri gözünün altına olmak üzere iki tabanca mermisiyle öldürüldüğü tespit edildi.
Kadıköy Caferağa Mahallesi Sivastopol Sokak'ta ikamet eden İlker Şahin (40), evinde ölü olarak bulunmuştu. Kadıköy'deki Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu'nda 9 yıldır bilgisayar öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenilen İlker Şahin'in eşinden bir süre önce ayrıldığı ve yalnız yaşadığı tespit edilmişti. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan İlker Şahin için hazırlanan ön rapora göre Şahin'in biri çenesinin altına, diğeri gözünün altına olmak üzere iki tabanca mermisiyle öldürüldüğü tespit edildi. Eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan öğretmeni öldüren kişi ya da kişileri bulmak için operasyonların sürdürdüğü bildirildi.
Yetkililer, İlker Şahin'in bilgisayar ve cep telefonunu kayıtlarının incelenerek, son görüştüğü kişilerin cinayetle ilgili bilgisine başvurulduğunu belirtti. Olay yerinde mermi çekirdeğinin bulunmamasının katilin toplu tabanca kullanma ihtimalini kuvvetlendirdiğini belirten yetkililer, Şahin'in tüm ilişkilerinin incelendiğini söyledi.
(ET-CC-Y)

12.01.2013 17:11:06 TSI

Editör: Wan Haber