Özel Akdeniz Okulları 4. sınıf öğrencileri, düzenlenen 'Bilgi Yarışması'nda birbirlerine bilgileri ile üstünlük sağlamaya çalıştı. 5 sınıfın katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada birinciliği de 4-A sınıfı elde etti.
Akdeniz Okulları'nda öğrenciler, bilgileri ile yarıştı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen; 'Bilgi Yarışması'na ise toplam 4 sınıf katıldı. İlkokul 4. sınıf öğrencilerine başta Türkçe ve Matematik olmak üzere Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce'den sorular yöneltildi. Kendilerine yöneltilen toplam 55 soruya doğru yanıt vermeye çalışan sınıflar arasında birinciliği 390 puan ile '4-A Sınıfı' elde etti.
Aynı yarışmada 370 puan alan; 4-B, 4-C, 4-D ve 4-E sınıfları da ikinciliği paylaştı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller sunuldu. '4. Sınıflararası Bilgi Yarışması' ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Emel Özdemir, "Öğrencilerimiz çok iyi bir yarışma ortaya koydu. Verdiğimiz bilgileri özümsemeleri, bunu en iyi şekilde değerlendirmeleri bizim doğru yolda olduğumuzu da ortaya koydu" dedi.
Yarışmada birinci Olan 4-A sınıfının öğretmeni Beyhan Çelik, sınıf olarak çok başarılı bir performans ortaya koyduklarını ve başarı çıtalarını biraz daha yükselttiklerini anlattı. Çelik, "Öğrencilerimin birinci olacağına inanıyordum. Onlar başarılarını bize, arkadaşlarına ve ailelerine zaman zaman kanıtlıyor. Geçen yıl da 'Karne Günü'nde kendi yazdıkları kitapları imzalamışlardı. Yani başarıya alışmış bir sınıfız. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.
(ADN-Y)

25.01.2013 15:48:25 TSI

Editör: Wan Haber