Bilgievlerinde başlatılan kampanya sonucunda toplanan 3 bin 550 kitap, Kandıra Koca Kaymaz Yunus Emre Ortaokulu'na bağışlandı. Toplanan kitapları kendi elleriyle kardeşlerine götüren Bilgievi öğrencileri burada bir kitaplık oluşturmanın mutluluğunu yaşadı.
Bilgievi öğrencilerinin anlamlı davranışı Kandıra Koca Kaymaz Yunus Emre Ortaokulu öğrenci ve yöneticilerini çok sevindirdi. Okul Müdürü Seyfettin Elmastaş, Bilgievi öğrencilerinin hassasiyeti ve anlamlı davranışı için teşekkür etti. Bilgievi sayesinde önemli bir kütüphaneye kavuştuklarını söyleyen Elmastaş, "Böylesine duyarlı bir davranış bizi çok mutlu etti. Bugün bu çocuklar önemli bir sevgi ve paylaşım örneği verdiler. Bilgievi öğrencilerine ve onları yetiştiren eğitmenlerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Kandıra Koca Kaymaz Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri ise Bilgievi öğrencilerinin dostluk ve sevgi dolu yaklaşımı karşısında oldukça duygulandı. Öğrenciler, Bilgievi'ndeki kardeşlerinin kendileri için hazırladığı kütüphaneye teşekkür etti ve Kandıra'da bir Bilgievi açılmasını istediklerini söyledi.
(MA-MA)

18.12.2012 11:10:43 TSI

Editör: Wan Haber