Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Bilgievi öğrencileri Gültepe'de bulunan Huzurevini ziyaret etti. Öğrencilerin bu anlamlı ziyareti Huzurevi sakinlerini hem duygulandırdı hem de oldukça mutlu etti.
Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgievleri, derslerindeki başarının yanı sıra, öğrencilerinin iyi ve doğru değerleri öğrenip bunları hayatlarında kullanmalarına büyük önem veriyor. Bu çerçevede verilen Değerler Eğitimi, öğrencilere yönelik önemli bir çalışmayı oluşturuyor. Eğitim sayesinde öğrenciler vefa, paylaşma, yardımseverlik ve hoşgörü gibi değerleri Bilgievi çatısı altında ediniyor.
Mehmet Akif Ersoy Bilgievi öğrencileri geçtiğimiz hafta Değerler Eğitimi dersini ziyaret ettikleri Gültepe Huzurevi'nde yaptı. Burada bulunan büyükleri ile bir araya gelen Bilgievi öğrencileri vefanın en güzel örneğini verdi. Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen, onlarla sohbet eden çocuklar, büyüklerinin hayır duasını almanın mutluluğunu yaşadı.
Torunlarını görmüşçesine sevinen Huzurevi sakinleri ise zaman zaman mutluluktan gözyaşlarına hâkim olamadı. Huzurevi sakinleri çocukların ziyaretine teşekkür etti.
Huzurevi sakinleri sohbet sırasında çocuklara günlerinin nasıl geçtiği hakkında bilgi verdi. Gültepe Huzurevi'nde kendilerine çok iyi bakıldığını söyleyen Huzurevi sakinleri, yaşadıkları ortamın 5 yıldızlı otel konforunu aratmadığını söyledi. Ziyaretin sonunda büyüklerinin ellerini öpen öğrenciler yeniden buluşma sözü vererek Huzurevinden ayrıldı.
(MA-MA)

21.01.2013 11:09:30 TSI

Editör: Wan Haber