Bağcılar Belediyesi bilgi evlerinde veli toplantısı düzenlendi. Bilgi evi öğretmenleri ile çocuklarının durumunu değerlendiren veliler, hizmetten dolayı Bağcılar Belediyesi'ne teşekkür etti.
Yüzyıl Bilgi Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya veliler yoğun ilgi gösterdi. Bilgi evi öğretmenleri ile bir araya gelerek öğrencilerin durumlarını değerlendiren veliler, çocuklarının bilgi evlerine gelmeye başladıktan sonra okullarında daha başarılı olduklarını ifade etti. Bilgi evlerinde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinliklerle çocuklarının kendilerini daha iyi ifade edebilir duruma geldiklerini belirten veliler, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve bilgi evi öğretmenlerine teşekkür etti.
7 tane bilgi evinin bulunduğu Bağcılar'da bu merkezlere yaklaşık 15 bin öğrenci devam ediyor. Okul derslerine destek eğitimlerinin verildiği bilgi evlerinde ayrıca bağlama, gitar, satranç, masa tenisi, halk oyunu, geri dönüşüm gibi 52 tane de kulüp bulunuyor ve öğrenciler kendi yeteneklerine uygun kulüplere katılarak yeteneklerini geliştirme imkanı buluyor.
(ÇK-ÖK-Y)

28.01.2013 15:43:08 TSI

Editör: Wan Haber