Karşıyaka'nın "Bilge Çınarları" 2013'ü coşkuyla karşıladı. Karşıyaka Belediyesi'nin 60 yaş üstü hemşehrilerinden oluşan kulübün, Latife Hanım Köşkü bahçesindeki yeni yıl kutlamasında şarkılar söylenerek, pasta kesildi.
Karşıyaka Belediyesi tarafından tecrübelerini genç nesillerle paylaşma imkanı sağlamak amacıyla kurulan 'Bilge Çınarlar Kulübü, oluşturdukları Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarıyla verdikleri konserler ile çeşitli alanlardaki panel ve söyleşilerinin yanında 2013 yılı için düzenlenen yeni yılı kutlamasında kendileri için söyleyip doyasıya eğlendiler.
Karşıyaka Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ayfer Çalışkan'ın da katıldığı kutlamada koro şefi Seher Önal önderliğinde hep birlikte Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği şarkıları söyleyen üyeler, "Bu kulüp ile evlerimizden çıkarak, yaşıtlarımızla istediğimiz gibi zaman geçiriyoruz. Mutluyuz, huzurluyuz. Gelecek yılın da aynı şekilde geçmesini istiyoruz. Bu etkinlikler bizleri hayata daha da bağlıyor. Bizlere bu imkanı sağlayan Karşıyaka Belediye Başkanımız Cevat Durak'a teşekkür ediyoruz" dedi.
(EA-AH)

29.12.2012 14:29:10 TSI

Editör: Wan Haber