Sahasında ağırladığı Turgutluspor'u 3-1'lik skorla geçen Spor Toto Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Cüneyt Biçer, takımının oyunundan memnun olduğunu söyledi. Biçer, "İkinci yarının ilk maçında aldığımız Tepecik Belediyespor galibiyeti, bu maçla anlam kazandı" dedi.
Karşılaşmalara teker teker konsantre olduklarını ifade eden Dinçel, "Tepecikspor'u mağlup etmemizin anlam kazanması için bu karşılaşmayı da galibiyetle bitirmemiz gerekiyordu. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ancak, daha sonra istediğimiz golü bulduk. Golün ardından yaşadığımız konsantre eksikliğiyle kalemizde golü hemen gördük. Daha sonra ise, takımımız oyuna yeniden ağırlığını koydu ve istediğimiz sonucu elde ettik" dedi.
HÜSEYİN VE ÜMİT DÖNÜYOR
Muzaffer'in Turgutluspor karşısında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştüğünü ve Fethiyespor karşısında forma giyemeyeceğini belirten Biçer, "Hüseyin ve Ümit'in bu hafta içinde takıma geri dönmesini bekliyoruz. Son tetkikleri yaptırarak durumlarına baktıracağız"şeklinde konuştu.
(GY-SK-İK)

04.02.2013 16:48:56 TSI

Editör: Wan Haber