Kocaeli'de, dün akşam saatlerinde apartmanın 8. kattaki evine giren hırsız tarafından bıçaklandığı iddia eden kadının aslında izlediği korku filminin etkisinde kalarak kendini bıçakladığı ve durumun farkına vardıktan sonra da olaya hırsızlık süsü verdiği ortaya çıktı.
Olay, İzmit'e bağlı Çukurbağ Mahallesinde bir evde meydana geldi. Nevin Gökaltun, akşam saatlerinde 8. kattaki evlerinde yalnız olduğu sırada kar maskeli soyguncu tarafından bıçaklandığı iddia edilerek karnında bıçakla hastaneye kaldırıldı.
Tüyler ürperten olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri bambaşka bir gerçekle karşılaştı. Apartmanın güvenlik kameralarını inceleyen ekipler o saatlerde bir giriş çıkışın yapılmadığını tespit etti. Bıçakta da sadece Nevin Gökaltun'un parmak izine rastlandı. Bunun üzerine ifadesi alınan kadın, korku filmi izlediği sırada bir bıçaklama sahnesinden etkilendiğini ve mutfaktan aldığı bıçağı karnına sapladığını itiraf etti. Bir cinnet anında karnına bıçağı saplayan Nevin Gökaltun durumu farkettiğinde komşularından yardım istedi ve olayı soranlara kar maskeli hırsızın saldırısına uğradığını söyledi.
Nevin Gökaltun'un psikolojik sorunları olduğu, zaman zaman halüsilasyonlar gördüğü daha önce de baldırını bıçakladığı öğrenildi. Halen Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden kadının kimseyle görüşmesine izin verilmedi.
(MA-HO-Y)

05.12.2012 13:23:33 TSI

Editör: Wan Haber