Ortadoğu'nun en geniş kapsamlı düğün fuarı "Wedding Folies 2013", Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta açıldı.
7-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Lübnan'ın ve bölgenin en uzun ve en başarılı düğün sergisi, Beyrut'un en prestijli gösteri merkezi olan BIEL'de 15 bin metrekarelik alanda açıldı. 200'den fazla sergi sahibiyle buluşacak olan gelin ve damat adayları, hayallerindeki düğün için sektörün ustalarından yeni fikirler alabilecek. 4 gün devam edecek olan fuarda her çeşit düğün kıyafeti gelin ve damat adaylarının beğenisine sunuluyor. Son çıkan ürünlerin ve moda trendlerinin bir festival havasında sergilendiği fuar, en yeni gelinlik, gece elbisesi, takı ve iç giyim modellerini günlük defilelerle gözler önüne seriyor.
Fuarı ziyaret eden George Kerelos, "Buraya düğünle ilgili fikirler almaya geldik. Bu gerçekten harika bir fuar" dedi.
Fuarda sergi açan Karla Assis de, "Wedding Follies 2013 düğün ve organizasyon alanında her çeşit tedarikçiyi içeren bir fuar. Buraya katılıyoruz, çünkü fuar bu alana ilgisi olup da aradıklarını bulmak isteyen bütün çiftleri ve insanları çekiyor" şeklinde konuştu.
Fuar, gelinliklerden düğün planlamasına, ikram ve yemek servisinden çiçek düzenine kadar düğünle ilgili akla gelebilecek her şeyi bünyesinde barındırıyor.
(CÇ-CC-D)

08.02.2013 10:53:04 TSI

Editör: Wan Haber